Bästa deltagare

Kongressens program startar kl 12.45 måndag 8 maj och slutar kl 17.00 onsdag 10 maj.


Registrering
Malmö Arena öppnar för registrering måndag 8 maj kl 11.30 och är sedan öppen under kongresstiderna.
Tisdag 9 maj kl 07.45 öppnar också Föreläsarservice i nedre plan utanför Palissadrummen.

Om du föreläser måndag em i Palissad Syd ska du lämna ditt föredrag till teknikerna där.


Namnbricka
För smidig och snabb registrering på Malmö Arena, klipp ut namnbrickan som du fått med e-post. Om du inte fått din namnbricka, kontakta oss. 
Kom också ihåg att hämta ut din biljett via Ticketmaster.se, om du bokat biljett till Seniorgalan. 

Namnbrickan ska bäras inom kongressområdet av säkerhetsskäl.


Transport
Det enklaste sättet att komma till Malmö Arena är att åka tåg via Citytunneln. Från Malmö Central via station Triangeln går tåg under hela dygnet till station Hyllie / Malmö Arena. Med din namnbricka åker du gratis med Skånetrafikens bussar och tåg inom Malmö. Läs mer här>.

Taxi
Om du vill ta taxi kan vi rekommendera dig att anlita Taxi 97, 040-97 97 97, eller Taxi Skåne, 040-330 330.


På kongressen
Det är över niohundra personer som kommer att besöka den vetenskapliga kongressen Senior i Centrum i år. På måndagen startar föredragen i Palissad Syd och då har vi begränsat antal deltagare så att Ni alla säkert får en plats. På tisdag och onsdag öppnar fler salar. Då finns det alltid en plats till dig i stora Arenarummet och i utställningen. I övriga salar finns ett maxantal på antalet besökare. Kom därför i god tid till de mindre salarna om du vill vara säker på att få en plats just där under tisdag och onsdag. Tillsammans med Seniorgalan och Seniormässan vet vi att över 8000 personer besöker en eller flera av dessa tre samordnade mötesplatser. Det är verkligt glädjande!


Programboken
När du kommer till Arenan får du vår programbok. Programboken kan också laddas ner här så att du kan förbereda vilka föredrag och övriga aktiviteter du vill delta i! Här på hemsidan publiceras eventuella schemaändringar fortlöpande. Under invigningsdagen startar föredragen i Palissad Syd och vi har anpassat antalet möjliga deltagare så att alla får en plats i salen.

Ladda ner programboken

Kongressintyg & kursintyg
Du som deltar under hela kongressen och svarar på utvärderingen/enkäten erhåller ett intyg.

För de ST-läkare som går en specifik kurs under kongressen utformas intyget enligt Socialstyrelsens modell (delmål i ST). Alla deltagare, oavsett yrkeskategori, är varmt välkomna att lyssna på ett eller flera föredrag inom en kurs, i mån av plats. AT-läkare får ett intyg på plats gällande AT-dagen + 1 kongressdag.


Socialt program
Du som deltar i kongressen första dagen välkomnas till ett mingel direkt efter föredragen med start kl 17.00. Direkt efter minglet startar Seniorgalan och pågår till 20.00. Kom ihåg att ta med Din biljett till Seniorgalan så att Du hittar rätt plats i salongen!


Specialkost
Har du beställt specialkost säg till servitören vid lunchen. Specialkost vid fikat/mingeltallriken finns på kaffebordet snett emot ingång A2 till Arenarummet.


Har du frågor kontakta oss på 040-258550 eller maila till info@mkon.se.

Varmt välkommen!
Organisationskommittén

2lim4pqx1gbe