PRAKTIKALITETER

Kongressen äger rum på Malmö Arena, Hyllie stationstorg 2.

Registreringen öppnar måndag 8 maj kl 11.30. Kongressen avslutas 10 maj.

Öppnar tisdag 9 maj kl 07.45 och stänger kl 17.00 samt öppnar onsdag 10 maj kl 07.45 och stänger kl 16.00.

Obs! Du som är föreläsare måndag 8 maj ska lämna ditt föredrag till teknikerna i Palissad Syd!

Mer information till dig som föreläsare finns på För föreläsare.

Din namnbricka till kongressen är giltig som biljett 7-10 maj 2017 på Skånetrafikens stadsbussar och tåg inom Malmö. Visa den för bussförare och kontrollant.
Enkäten skickas ut via e-post efter avslutad kongress. Alla som besvarar enkäten får ett intyg på sitt deltagande.
En viktig del i det sociala programmet är maten, speciellt här i Skåne! Vi bjuder på god fika i utställningen och rejäla varma luncher i matsalen vid dukade bord. Se matsedeln.

Tips på lunchställen – måndag
Du som kommer redan innan kongressen inleds på måndag eftermiddag kan enkelt hitta till Ditt eget lunchställe, om så önskas. I samma kvarter som kongressen finns både Percys restaurang med lunchbuffé samt Nilssons som serverar dagens rätt. I Emporia köpcentrum finns ytterligare ett stort antal restauranger och därtill några med fastfood på Hyllie stationstorg intill Malmö Arena.
 Prisläge mellan cirka 75:- till strax under 100:-/lunch.

Namnbrickan är en personlig värdehandling och din biljett till Senior i Centrum. Viktigt att ni har på Er namnbrickan under konferensen!
Kongressekretariatet: 040-25 85 50
Taxi Skåne: 040-330 330
Taxi 97: 040-97 97 97
Ladda ner programboken
Registreringsdisken är öppen under hela konferensen Senior i Centrum. Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor.
Måndag 8 maj kl 18.30 arrangeras Seniorgalan i Arenarummet. Om Du missat att printa ut Din biljett från Ticketmaster så kontakta registreringsdisken! Även Du som inte bokat Din sittplats på Seniorgalan kan be om en biljett i registreringen, i mån av tillgång. Först till kvarn gäller.

Obs! Minglet i foajén startar kl 17.00 Alkoholfri cider serveras med en mingeltallrik. Önskas annan dryck finns det att köpa på plats.

Stadsbuss nr 6 går från Triangeln till Hyllie/Malmö Arena via Borgmästargården. Stadsbuss nr 8 går från Gustav Adolfs torg vidare ut till Hyllie/Malmö Arena. Tidtabell och hållplatser hittar du på www.skanetrafiken.se.

Mer information på Reseinformation.

Från Malmö Central via station Triangeln går tåg under hela dygnet till station Hyllie/Malmö Arena med Öresundstågen, som sedan fortsätter till Kastrups flygplats och Köpenhamn.

Du kan också ta de lila pågatågen till Hyllie/Malmö Arena som går vidare till Ystad och Simrishamn.

Mer information på Reseinformation.

Leta upp nät Malmö Arena Guest och anslut. Ingen inloggning utöver det.