ANMÄLNINGSINFO & DELTAGARAVGIFTER

Kongressen äger rum på Malmö Arena, Hyllie stationstorg 2.
Registreringen öppnar måndag 8 maj kl 11.30. Kongressen avslutas 10 maj.

Deltagaravgifter (obs: måndag nu fullbokat!)

Ordinarie avgift
16/3-12/4
Sista minuten-avgift
13/4-
Alla dagar 5500 + moms 6000 + moms
Enstaka dagar 2800 + moms 3000 + moms

f

Avbokningsavgift är 800 kr + moms. Efter 1/4 2017 ingen återbetalning.

I deltagaravgiften ingår inträde till alla föredrag & professionell utställning samt kaffe/fika och luncher på Malmö Arena.

I deltagareavgiften ingår också ett fritt inträde till Seniorgalan på måndag kväll kl 18.30, för den som så önskar. Det är därutöver fritt inträde för Senior i Centrums delegater på den publika Seniormässa som finns på MalmöMässan 9-11 maj.

Kurser
Det finns också ett begränsat antal platser för några yrkesgrupper som önskar gå en kurs under kongressen (se separat föranmälan) och med ett mindre antal öppna platser för övriga deltagare som vill lyssna på något enstaka föredrag i en kurs, i mån av plats.

All-inclusive på kongressen
Kongressen inleds på måndag klockan 12.45. Då startar också vårt ”all-inclusive koncept” med fika på eftermiddagen och så fika på både för- och eftermiddag samt varm lunch följande kongressdagar. Läs mer om detta i vår frestande matsedel.

Tips på lunchställen, onsdag
Du som kommer redan innan kongressen inleds på onsdag eftermiddag kan enkelt hitta till Ditt eget lunchställe, om så önskas. I samma kvarter som kongressen finns både Percys restaurang med lunchbuffé samt Nilssons som serverar dagens rätt. I Emporia köpcentrum finns ytterligare ett stort antal restauranger och därtill några med fastfood på Hyllie stationstorg intill Malmö Arena. Prisläge mellan cirka 75:- till strax under 100:-/lunch.

Hotell
Du bokar själv ditt boende via ”Hotell” i vänstermenyn.

Seniorgala för alla
För Dig som är deltagare på kongressen Senior i Centrum ingår en fri biljett till Seniorgalan om Du så önskar och så länge vi har platser kvar. Först till kvarn gäller!

Seniorgalan startar på måndag kväll kl 18.30 på Malmö Arena. Vi får njuta av skön sång & musik från folkkära artister denna festliga afton. Med lite tur får kanske Du också sjunga med i salongen! Tidigare år har Seniorgalan lockat en stor publik och det är ett mycket uppskattat inslag under kongressen, så vi rekommenderar Dig att hänga med!

Du som är deltagare på kongressen kryssar i att Du vill ha en fri biljett till Seniorgalan vid Din deltagareanmälan, och sedan kan Du köpa fler biljetter till ett mycket förmånligt pris enligt ”först till kvarn principen”.

AT-Läkare i Region Skåne
Samtliga Region Skånes AT-läkare får utbildning på kongressen. För alla AT-Läkare i Region Skåne sker central finansiering av kongressavgiften och anmälan ska göras på följande anmälningssidor. AT-läkare anger sitt eget unika RS-id nummer vid anmälan som bekräftelse.
OBS! Gäller från tisdag eftermiddag, med start kl 13.00, samt för hela onsdagen. Ni som är AT-läkare är naturligtvis också välkomna till Seniorgalan på måndag kvällen med start kl 18.30, se ovan.

Deltagare från Malmö Stad
För ett antal medarbetare inom Malmö Stad organisation sker central finansiering av kongressavgiften och de som är berörda av detta får en kod från Er kontakt i Malmö stad som ska anges i anmälningsformuläret.
OBS! Gäller för en valfri dag. Samtliga kongressdeltagare från Malmö stad är naturligtvis också välkomna till Seniorgalan på måndag kvällen med start kl 18.30, se ovan.

Inbjudna föreläsare
Inbjudna föreläsare har fri anmälningsavgift inkl fika & lunch samt sociala aktiviteter.

Se villkor för inbjudna föreläsare.

Alla får intyg!
– Merparten av kongressdeltagarna deltar i stora föreläsningsprogrammet och får då ett intyg om deltagande (1-dag alt 3-dagar) efter att ha fyllt i en utvärdering på nätet.
– Det finns ett stort och omfattande program, med parallella föreläsningar i flera salar som är öppen för alla! I Arenarummet finns alltid en sittplats för dig med ett varierat program kring geriatrik och palliativ medicin.
– Om du vill lyssna på enstaka föreläsningar som ingår i en kurs med föranmälan (se nedan) så är du välkommen, i mån av plats. Det finns ett begränsat antal platser längst bak.

Kursanmälan för läkare
För ST läkare samt specialister finns krav på att genomföra vissa kurser under utbildning och i senare fortbildning. För ett begränsat antal läkare finns därför möjlighet att delta i en specifik kurs under kongressen. Kurserna ligger utanför det ordinarie 3-dagarsprogrammet och kräver föranmälan.
Antalet platser är begränsade och du måste anmäla dig och delta i hela kursen.
Intyg utfärdas efter att deltagaren fyllt i en utvärdering på nätet. (LIPUS)
– Om du vill ha ditt personnummer på kursintyget ska du fylla i det i anmälningformuläret.
– För ST-läkare utfärdas även intyg enl SoS blankett.

Bekräftelse och betalning
– Du kan betala mot faktura eller kreditkort
– Om Du angett fullständig fakturaadress skickar vi fakturan dit.
– När vi fått Din betalning skickar vi en bekräftelse med E-Post.

Välkommen!