Välkomna till Malmö i maj!

Kongressen genomförs 8-10 maj på Malmö Arena, bara ett stenkast från Öresundsbron. Här finns trevliga lokaler för både föredrag, utställning och mingel. Flera stora nationella och internationella kongresser har förlagt sina möten hit, tex Framtidens Specialistläkare, Nordiskt forum, Röntgenveckan, Stora Likarättsdagen och inte minst Eurovision Song Contest. Det finns en gedigen kompetens gällande både teknik och logistik. Allt är samlat i ett hus och direkt kopplat till helt nybyggda Arenahotellet.

Utställningen
Utställningen hålls i ett sammanhängande plan i ljusa fina utrymmen och i direkt anslutning till de största salarna.

Det finns både trappor och hissar till alla salar, så att alla kan komma fram på bästa vis.

Maten
Maten som serveras är av erkänt hög klass och alla bjuds in till en varm lunch vid dukade långbord.

Se matsedel

 
 
Citytunneln
Intill Malmö Arena finns Citytunneln, Malmös tunnelbana, som på bara 7 minuter tar Dig in till mysiga Malmö City, eller över Öresundsbron, till Copenhagen Airport och spännande Köpenhamn. Som deltagare på Senior i Centrum har du möjlighet att boka hotell i centrala Malmö till specialpris, och din resa med Skånetrafiken från centrum till Malmö Arena är GRATIS under kongressdagarna!

Ute vid Malmö Arena finns också prisbelönade Emporia, ett av Skandinaviens största köpcentrum med 100-tals butiker i modern arkitektur och med många trevliga restauranger. Här är öppet långt in på kvällen, så det finns tid efter föredragen att ta en tur dit för den som så önskar!

Lite tips om vad som händer i Malmö när Du är i stan: